آموزش نصب اندیکاتور

اینستال کردن اندیکاتور

در ابتدا بهتر است بدانیم که منظور از اندیکاتور چیست؟ در واقع باید بدانید که یکی از اصلی ترین و مهم‌ترین ابزارهای تحلیل تکنیکال، اندیکاتور است. تحلیل‌گران تکنیکال معتقد هستند که باید از اندیکاتورها استفاده کرد تا نتیجه مطلوبی به دست آورد. منظور از اندیکاتورها همان شاخص ها هستند که به نوعی نمودارهای کمکی در تحلیل تکنیکال به حساب می‌آیند؛ از همین رو سعی داریم تا آموزش نصب اندیکاتور را در اختیار شما قرار دهیم.

این شاخص‌ها از قیمت، زمان، حجم و ترکیب آن ها با توابع ریاضی شکل می‌گیرند. معامله‌گران و سرمایه‌گذاران با توجه به اندیکاتورهای مختلف در مورد یک سهم تصمیم می‌گیرند. آنها با ارزیابی اندیکاتور و شاخص‌ها متوجه می‌شوند که آینده سهم به چه صورت خواهد بود. اندیکاتورها با استخراج اطلاعات از نمودار زمان و قیمت آنها در توابع ریاضی تعیین شده قرار می‌دهند. نمودار قیمت در تحلیل و تصمیم‌گیری‌ها اولویت دارد. اما از اندیکاتورها هم به عنوان نمودارهای کمکی استفاده می‌کنند. در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات جامع و کاملی در مورد آموزش نصب اندیکاتور به شما بدهیم.

منظور از اندیکاتور چیست؟

برای اینکه بتوانید بهتر متوجه این موضوع شوید مثالی برای شما می‌زنیم. خطوط عابر پیاده در کف خیابان‌ها را در نظر بگیرید. زمانی که به آنها نزدیک می‌شویم سرعت خود را کم و یا حتی متوقف می‌کنیم.  این خطوط که در خیابان‌ها ترسیم شده‌اند به نوعی بر مبنای تصمیم گیری ما در حین رانندگی هستند. در کنار این خطوط یک تابلو راهنمایی رانندگی هم مشاهده می‌شود که بر همین موضوع اشاره دارد.

حتما برای شما هم سوال است که اگر خطوط عابر پیاده مبنای تصمیم گیری افراد به وجود آمده است، پس چه نیازی است تابلو راهنمایی رانندگی هم در کنار آن قرار بگیرد؟ زمانی را باید در نظر بگیرید که هوا آلوده است و یا بر اساس شرایط جوی سطح جاده به خوبی قابل مشاهده نیست. در این صورت می‌توان از این تابلوها کمک گرفت. اندیکاتورها هم دقیقا مانند همین مثال برای تصمیم گیری ما نیستند و صرفاً کمک می‌کنند که در تصمیم‌گیری‌های خود بهتر عمل کنیم. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی انواع اندیکاتورها بپردازیم.

انواع اندیکاتورها از نظر سیگنال زمانی

اندیکاتورها از نظر سیگنال زمانی به دو دسته تقسیم بندی می شوند. از جمله آنها می‌توان به اندیکاتورهای پیشرو و اندیکاتورهای پیرو اشاره کرد. اندیکاتورهای پیشرو: این نوع اندیکاتورها قابلیت حدس زدن تغییر روند بازار را دارند. در واقع سرمایه گذاران خیلی اوقات با توجه به همین اندیکاتورها، سیگنال شکست را خیلی سریع تر از نمودار قیمت متوجه می شوند.

اندیکاتورهای پیرو یا تاخیری: این نوع اندیکاتورها از نوع تاخیری هستند. در بیشتر مواقع بر روی نمودار قیمت قرار می‌گیرند و با کمی تاخیر نواحی برگشتی را مورد تایید قرار می‌دهند. در ادامه به بررسی چهار ویژگی بسیار مهم و اصلی اندیکاتورها می پردازیم.

آموزش نصب اندیکاتور

بررسی چهار دسته اصلی اندیکاتورها

به طور کلی اندیکاتورها به چهار دسته اصلی تقسیم بندی می‌شوند که هرکدام دارای ویژگی‌های منحصر به فردی هستند.  سه دسته از این اندیکاتورها به حالت عمومی و یک دسته دیگر اندیکاتورهایی هستند که به واسطه اسطوره بازارهای سرمایه گذاری جناب آقای بیل ویلیامز به وجود آمدند.

اندیکاتورهای روندی

اندیکاتورهای روندی از نوع تاخیری هستند. به همین علت بر روی نمودار قیمت ایجاد می‌شوند. اطلاعاتی برای تحلیل و تصمیم‌گیری در اختیار تحلیلگر به واسطه میانگین گیری از نمودار قیمت ایجاد می‌نماید.

نوسانگرها

همانطور که از نام آنها مشخص است حالت نوسانگری دارند و در محدوده مشخص حرکت می‌کنند. این نوسانگرها توانایی بررسی قدرت روند بازار را دارند. زمانی که ضعفی در این روند ایجاد شود نوسانگرها آن ها را نمایش می‌دهند. بررسی هیجانات بازار هم از دیگر ویژگی‌های نوسانگر ها به حساب می آیند. در مواقعی که خرد جمعی نسبت به قیمت‌ها واکنش نشان دهد، نوسانگرها هم به این موضوع واکنش نشان می‌دهند. در واقع به تحلیلگر کمک می‌کنند تا کیفیت تحلیل خود را به حداکثر برسانند.

حجم

ارزش بازار و حجم معاملات هم به واسطه برخی دیگر از اندیکاتورها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. در زمان‌های مشخصی حجم معاملات معانی مهمی برای تحلیل‌گران دارد. استفاده از این نوع اندیکاتورها به سرمایه گذاران و معامله گران کمک می‌کند تا تصمیم صحیح‌تری بگیرند.

بیل ویلیامز

دسته دیگری از اندیکاتورها وجود دارند که به واسطه خود شخص آقای ویلیامز طراحی و توسط دختر ایشان بهینه شده‌اند. در طراحی این نوع اندیکاتورها از فرمول های ریاضی، اعداد واکنش گر و فیبوناچی استفاده شده است.

راهنمای نصب اندیکاتورها

بسیاری از افراد می‌خواهند بدانند که چطور می‌توان اندیکاتورها را در متاتریدر ۴ و ۵ نصب کرد؟ باید بدانید که اندیکاتورها هر کدام ویژگی های خاص و منحصر به فرد خودشان را دارند در واقع می‌توان گفت که هر کدام دارای رنگ بندی و تنظیمات منحصر به فردی هستند. اما یک مورد در تمامی اندیکاتورها یکسان است و آن هم نحوه نصب اندیکاتور در متاتریدر ۴ و ۵ است.

اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که به تازگی وارد شد دنیای فارکس شده اید، باید بدانید که برای کسب سود و درآمدزایی تنها اکتفا کردن به اندیکاتورها کار درستی نیست. در این صورت تنها سرمایه شما به هدر خواهد رفت. نکته قابل توجه این است که معامله گری و سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی پیچیدگی های مخصوص خودش را دارد. شما برای یادگیری و کسب تجربه در این بازارها نیاز دارید تا ماه‌ها و حتی سال‌ها به آموزش تمرین بپردازید.

اگر در انتظار این موضوع هستید که با پیدا کردن یک اندیکاتور، سود بسیار خوبی به دست آورید، باید بدانید که کاملاً در اشتباه هستید. در واقع اندیکاتورها ابزارهای کمکی برای شما هستند.  شما باید با آگاهی و تجربه کافی و با استفاده از این اندیکاتورها معاملات خود را انجام دهید. در این صورت سود بسیار خوبی از بازارهای مالی به دست خواهید آورد. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی چگونگی نصب اندیکاتور در متاتریدر بپردازیم.

آموزش نصب اندیکاتور

چگونگی نصب اندیکاتور در متاتریدر

حال می خواهیم بدانیم که چطور می‌توانیم اندیکاتور را در متاتریدر نصب کنیم؟ در ابتدا باید متاتریدر را باز کنید. در این صورت یک چارت معاملاتی روبروی شما قرار می‌گیرد. مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید. در این صورت می‌توانید فایل مورد نظر خود را در آنجا قرار دهید.  اندیکاتور فارکس مورد نظر خود را  بیابید و آن را بر روی کامپیوتر خود دانلود کنید. از منوی FILE به برگه Open Data Folder بروید. در این صورت پنجره‌ای برای شما باز می‌شود. به مسیر  MQL>Indicators بروید. در این صورت می‌توانید فایل اندیکاتور مورد نظر خود را در آنجا قرار دهید در مرحله بعدی متاتریدر خود را یکبار ببندید و دوباره باز کنید.

چگونگی استفاده از اندیکاتورهای سفارشی روی متاتریدر

تا به اینجا متوجه شده‌اید که چطور می‌توانید اندیکاتور سفارشی خود را بر روی متاتریدر نصب کنید. حالا نوبت آن رسیده است که از آن بر روی چارت مورد نظر خود استفاده کنید. با انجام مراحل زیر موفق خواهید شد. از منوی بالای تریدر بخش View را انتخاب نمایید و سپس گزینه Navigator را بزنید. در این حالت در سمت چپ یک پنل برای شما باز می‌شود. بر روی گزینه Custom Indicators کلیک کنید. در این صورت لیست تمامی اندیکاتورها برای شما باز می‌شود.

در مرحله بعدی باید اندیکاتور مورد نظر خود را کلیک و آن را نگه دارید و بر روی چارت خود بکشید. در این صورت پنجره تنظیمات برای شما باز می‌شود. با وارد کردن تنظیمات خود و کلیک بر روی دکمه Ok کار تمام می شود.

کاربرد اندیکاتورها در بازارهای مالی

به طور کلی باید بدانید که برای پیش بینی سریع روندها و تغییر جهت‌هایی که ممکن است در آینده رخ دهد از اندیکاتور ها استفاده می‌کنند. در واقع تحلیل تکنیکال یک روش کاملا نموداری برای تحلیل رفتار قیمت به حساب می آید. اندیکاتورهای مختلفی هم وجود دارند که شما می‌توانید برای تحلیل تکنیکال از آنها کمک بگیرید. اما قبل از هر چیز بهتر است به آموزش و یادگیری در بازارهای مالی بپردازید. شما با توجه به آگاهی و دانش خود و همچنین تجربه ای که به دست می آورید به همراه اندیکاتور ها، بهترین نتیجه را از معاملات خود خواهید گرفت.

بازارهای مالی به خصوص بازار فارکس جزء بازارهای پر ریسک است. اگر شما هم تمایل دارید که در این بازارها کسب درآمد داشته باشید، می‌توانید با اطلاعاتی که در سایت‌های مختلف وجود دارد، آگاهی خود را نسبت به این بازارها بالا ببرید. شما به سادگی می‌توانید اندیکاتورهای مختلف و با توجه به نیاز خود در سیستم نصب نمایید.  در مراحل اولیه آموزش خود می‌توانید با سرمایه بسیار کمی وارد بازارهای مالی شوید. در این صورت ریسک کمتری وجود خواهد داشت و به مرور زمان تجربه شما هم بیشتر می‌شود.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *