خلاصه کتاب مربی معامله گری روزانه

کتاب مربی معامله‌گری روزانه

هدف کتاب مربی معامله گری روزانه (The Daily Trading Coach) آموزش معامله گری روزانه است. کتاب‌های بسیاری در زمینه فارکس وجود دارند که تجربه شما از حضور از بازار در فارکس را متحول می‌کنند اما این کتاب حکایت دیگری دارد.

این کتاب برای تریدرهایی نوشته شده است که شیفته‌ی معامله روزانه هستند. آشنایی با نکات معامله روزانه به شما در انجام معاملات و موفقت در بازار فارکس کمک می کند.  اما با نگاهی گذرا به عناوین فصل‌ها و درس‌ها، مشخص می شود که هدف گسترده‌تر این کتاب راهنمایی شما در زندگی شخصی است. این کتاب منبعی است که می‌توانید هر روز از آن برای تقویت نقاط قوت و غلبه بر نقاط ضعف خود استفاده کنید.

درباره کتاب مربی معامله گری روزانه

کتاب مربی معامله گری روزانه ۱۰۱ درس آموزنده دارد که مطالعه هر درس به‌طور متوسط تنها چند دقیقه طول می‌کشد و تمام درس‌های آن از الگوی ساختاری مشخصی پیروی می‌کند:

  1. شناسایی چالش روزانه‌ای که معامله‌گران با آن روبرو هستند
  2. ارائه رویکردی برای مقابله با این چالش
  3. و ارائه پیشنهاد خاصی برای اجرای آن رویکرد

این درس‌ها موضوعات مختلفی را در ارتباط با روانشناسی معاملات و عملکرد معاملاتی در بر می‌گیرد و شامل دستورالعمل‌های مفصل برای استفاده از روش‌های کوتاه روان‌درمانی، شناختی و رفتاری برای تغییر الگوهای رفتاری مشکل‌ساز و القای الگوهای مثبت می‌شود.

علاوه بر این کتاب مربی معامله گری روزانه شامل دیدگاه‌های خودآموز از ۱۸ کارشناس موفق معامله‌گری است که کارهای خود را به‌صورت آنلاین به اشتراک می‌گذارند. مطالعه این کتاب را در کنار آموزش‌های دیگری که برای ورود به بازار فارکس در نظر گرفته‌اید، فراموش نکنید.

کتاب مربی معامله گری روزانه

فصل ‌های کتاب مربی معامله گری روزانه

کتاب مربی معامله گری روزانه شامل ۱۰ فصل می‌شود که عبارتند از:

  1. تغییر؛ فرایند و تمرین
  2. استرس و اضطراب؛ مقابله خلاق برای معامله‌گران
  3. سلامت روانی؛ تقویت تجربه معامله‌گری
  4. مراحل خودسازی؛ فرایند مربی‌گری
  5. شکست الگوهای قدیمی؛ چارچوب‌های سایکو دینامیک برای خود-مربی‌گری
  6. بازترسیمی ذهن؛ رویکردهای شناختی در خود-مربی‌گری
  7. یادگیری الگوهای عمل جدید؛ رویکردهای رفتاری نسبت در خود-مربی‌گری
  8. مربی‌گری معاملات خودتان
  9. درس‌هایی از حرفه‌ای‌ها در معامله‌گری
  10. در جستجوی موقعیت معاملاتی مطلوب؛ یافتن الگوهای تاریخی در بازار

فصل یک کتاب مربی معامله گری روزانه

شما این کتاب را می‌خوانید چون قصد دارید مربی خودتان به‌سوی موفقیت بیشتر در بازارهای مالی باشید، اما مربی‌گری چیست؟

ریشه همه تلاش‌های مربی‌گری تغییر است. وقتی در معامله‌گری، خودتان مربی خودتان باشید، سعی می‌کنید تغییراتی در افکار، احساسات و رفتار خود ایجاد کنید. بیشتر از همه، سعی می‌کنید نحوه انجام معاملات خود را تغییر دهید. نحوه شناسایی و عمل به الگوهای ریسک، پاداش، عرضه و تقاضا را تغییر می‌دهید.

در این کتاب با استفده از تحقیق و تمرین روانشناختی مطالب بی‌شماری در مورد در مورد تغییر نوشته شده است. اگر بدانید تغییرات چگونه رخ می‌دهند، بهتر می‌توانید در خود تغییری ایجاد کنید.

فصل یک به تحقیق و بررسی در مورد عمل تغییر می‌پردازد و اینکه چگونه می‌توانید از نتایج بعضاً شگفت‌آور آن به بهترین نحو استفاده کنید. مربی‌گری به این معنی است که خودمان تغییر ایجاد کنیم، نه اینکه منتظر وقوع تغییر باشیم. درواقع باید به ایجاد تغییر در زندگی و معاملات مالی خود متعهد باشید.

برای مربی‌گری موفق، باید برای خودمان ارزش قائل باشیم. بدانیم که هستیم و چه چیزهایی برای ما ارزشمند هستند؛ اما چگونه می‌توانیم این کار را انجام دهیم؟ یک استراتژی ساده برای موفقیت در معاملات روزانه وجود دارد و آن تعیین قدرت معاملاتی مشخص است. در این حالت هدف شما برای معامله گری روزانه بعدی مشخص می‌شود.

از نکات آموزنده این فصل از کتاب می‌توان به این موارد اشاره کرد:

  • پذیرفتن نقاط ضعف
  • تغییر نقطه‌ی تمرکز
  • نحوه افزایش اعتمادبه‌نفس
  • تغییر خود با کمک تغییر محیط پیرامون
  • رابطه‌ی شما با مربی معامله‌گری‌تان

خلاصه کتاب مربی معامله گری روزانه

فصل دو کتاب مربی معامله گری روزانه

وقتی معامله‌گران به دنبال مربی‌گری هستند، کاهش استرس، یکی از متداول‌ترین درخواست‌های به شمار می‌رود. فرض بر این است که استرس کمتر کمک زیادی به روند معامله می‌کند و اگر بتوان استرس را از بین برد، معاملات به‌خوبی پیش می‌روند. ولی، آیا این فرض درست است؟

این فصل، نگاهی به استرس و ناراحتی، همچنین تفاوت بین این دو می‌اندازد. به علاوه، روش مقابله و آنچه باعث ایجاد واکنش‌های مؤثر و غیرموثر در شرایط استرس‌زا می‌شود را مورد بررسی قرار می‌دهد.

معمولا پیشنهاداتی به معامله‌گران می‌شود که به از بین رفتن یا به حداقل رساندن استرس روانی کمک می‌کند. البته از بین بردن استرس تا حدودی غیرممکن به شمار می‌رود زیرا معامله مستلزم برخورد روزانه با ریسک و عدم قطعیت است. وقتی در چنین محیط‌هایی فعالیت می‌کنیم ناگزیر دچار استرس می‌شویم. اگر به دنبال کاهش استرس هستید، معامله‌گری کار شما نیست!

از نکات مهم این فصل از کتاب می‌توان به این موارد اشاره کرد:

  • فهم و درک اضطراب
  • تهیه دفتر ثبت روزانه حالات روحی
  • نوسانات بازار و نوسان احساسات
  • اضطراب عملکردی

مربی معامله گری روزانه

فصل سوم کتاب

تحقیقات اخیر در زمینه روانشناسی مثبت، دیدگاه‌هایی درباره اهمیت تندرستی (تجربه عاطفی مثبت) به‌دست می‌دهد. اینکه تلاش کنیم با استرس مقابله و آن را به حداقل برسانیم، کافی نیست. اگر می‌خواهیم بیشترین عملکرد را داشته باشیم باید از تمرکز، انگیزه و انرژی خود حداکثر استفاده را ببریم.

بارها مشاهده شده که معامله‌گران در یک روز معاملات خوبی انجام نمی‌دادند یا آن روز آمادگی کافی برای انجام معامله نداشتند؛ فقط به‌دلیل اینکه خسته شده‌ و در اوج آمادگی خود نبوده‌اند. یک ورزشکار المپیکی در مسابقات خود را در بهترین شرایط جسمانی قرار می‌دهد.

اغلب اوقات وقتی معامله‌گر خواب کافی ندارد یا قادر به تمرکز نیست، سرمایه‌اش را در معرض ریسک قرار می‌دهد. نحوه مدیریت معاملات شما تا حدی به نحوه مدیریت زندگیتان بستگی دارد.

اما، تندرستی چیست و چگونه می‌توانیم آن را به حداکثر برسانیم؟ تحقیقاتی که بیشتر آنها در یک دهه گذشته انجام شده و برای معامله‌گران و حتی مربیان معاملاتی ناشناخته است، به ما در پاسخ به این سؤالات کمک می‌کند. در این فصل می‌آموزید چگونه می‌توانید خودتان را به سمت تجربه مثبت‌تر و عملکرد بهتر هدایت کنید.

از درس‌های این فصل می‌توان به این موارد اشاره کرد:

  • معامله‌گری پر انرژی
  • تقویت ذهن آرام
  • صداقت و انجام کار درست
  • انعطاف‌پذیری هیجانی
  • افزایش اعتمادبه‌نفس

فصل چهارم کتاب The Daily Trading Coach

فرآیندهای اصلی خود-مربی‌گری چیست؟ چه مراحل مشخصی را باید طی کنیم تا در معاملات خود تغییراتی در جهت بهبود عملکرد ایجاد کنیم؟ اینها برخی از موضوعاتی است که در این فصل به آنها پرداخته می‌شود.

بخش عمده‌ای از این فصل حاصل تحقیقات چند دهه گذشته است که ترکیبات مؤثر رایج در تمام رویکردهای مشاوره‌ای و درمانی را روشن‌گری می‌کند. یکی از یافته‌های جالب این تحقیقات این است که به نظر می‌رسد، همه رویکردهای اصلی در مشاوره، تاثیر بیشتری نسبت به مشاوره نکردن دارد، اما هیچ رویکرد واحدی همیشه به نتایج بهتر برای طیف وسیعی از افراد و مشکلات ختم نمی‌شود.

به نظر می‌رسد نه تنها روش‌های اصلی مؤثر هستند، بلکه به دلایل مشابه نیز مؤثر به نظر می‌رسند. این دلایل به ماهیت آنچه موجب تغییر می‌شود و آنچه می‌تواند منجر به تلاش‌ بیشتر ما برای تبدیل شدن به مربی معاملاتی شود، اشاره دارد.

از درس‌های این فصل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • شناسایی الگوهای خود
  • باثبات شدن با استفاده از قانونمندی
  • ایجاد محیطی امن برای تغییر
  • تنظیم اهداف موثر و کارآمد
  • تعیین مزایا و هزینه‌های الگو

فصل پنج کتاب مربی معامله گری روزانه

تا اینجا فرایندهایی که در تمام تلاش‌ها در جهت تغییر و مربی‌گری عملکرد رایج هستند را بررسی کردیم. اکنون به بررسی چارچوب‌های فردی برای مربی‌گری می‌پردازیم و با روش‌های سایکودینامیک شروع می‌کنیم.

این چارچوب‌ها رویکردهایی هستند که بر تداوم گذشته و حال تأکید دارند. اینکه چگونه الگوهای قدیمی در شرایط فعلی عمل می‌کنند و راه‌هایی که می‌تواند الگوهای ناشی از تجربیات روابط منفی قبلی را بازسازی کند.

چارچوب سایکو دینامیک بیشتر با روانکاوی بلندمدت ارتباط دارد تا مربی‌گری. استفاده از تجربیات رابطه‌ای کمک می‌کند معامله‌گران عملکرد بهتری داشته باشند. این فصل توضیح می‌دهد که چگونه سایکو دینامیک با معامله ارتباط دارد و اینکه این چارچوب پویا چگونه می‌تواند در تلاش‌های شما برای خود-مربی‌گری مفید باشد.

بسیاری از موضوعاتی که بر معاملات تأثیر می‌گذارد (از جمله نگرانی در مورد موفقیت / شکست، اعتماد به نفس / عدم اعتماد به نفس، امنیت / ناامنی) همیشه وجود دارند و بر تصمیم‌گیری‌های مالی ما تأثیر می‌گذارند.

بهترین راه توصیف سایکو دینامیک، طرز تفکر و همچنین مجموعه‌ای از ابزارهاست که به شما کمک می‌کند مطمئن شوید گذشته افراد بر آینده آنها تأثیری نمی‌گذارد. در متن کتاب مربی معامله گری روزانه، همه‌چیز با یک بینش واحد شروع می‌شود. ما با بازار در ارتباط هستیم و در این رابطه الگوهایی که در سایر روابط‌مان اجرا کرده‌ایم را تکرار می‌کنیم.

از درس‌های این فصل می‌توان از این موارد نام برد:

  • مهارت در انتقال
  • تحمل غم
  • فاصله گرفتن از الگوهای مشکل‌ساز
  • یافتن روابط معامله‎‌گری مثبت
  • قدرت تفاوت

فصل شش کتاب مربی معامله گری روزانه

چهارچوب شناختی مانند چهارچوب رفتاری که در فصل هفت شرح داده می‌شود، وابستگی کمتری به زمان دارد. این چهارچوب بر نحوه پردازش جهان در اینجا و اکنون تأکید می‌کند. تغییر دیدگاه و تغییر عملکرد، پیام اساسی رویکردهای شناختی است.

از آنجا که گذشته با این وظیفه بی‌ارتباط نیست، خود-مربی‌گری شناختی بر آنچه می‌توانیم در اینجا و اکنون انجام دهیم تأکید می‌کند، تا شیوه‌ پردازش جهان پیرامون خود را تغییر دهیم. مربی‌گری شناختی در صورتی ارزشمند است که قادر باشید با الگوهای فکری منفی که با انگیزه، تمرکز و تصمیم‌گیری شما تداخل دارند، مبارزه کنید.

برخی از رایج‌ترین الگوهای شناختی که معامله‌گران به‌منظور تغییر انتخاب می‌کنند شامل کمال‌گرایی، خودآزاری پس از باخت، نگرانی، اعتماد بیش از حد می‌شود. روش‌های شناختی به ما کمک می‌کند درباره طرز تفکر خود بیاندیشیم و تصوراتمان نسبت به خودمان و جهان اطرافمان را بازسازی کنیم.

از درس‌های این فصل می‌توان به ایجاد تفکر مثبت، آزمایش‌های شناختی برای ایجاد تغییر و یادگیری از بدترین معاملات اشاره کرد.

کتاب مربی معامله گری روزانه

فصل هفت کتاب مربی معامله گری روزانه

در این فصل، تکنیک‌های رفتاری را بررسی می‌کنیم. این تکنیک‌های خاص به شما در مقابله با فشارهای عملکردی و رفتارهای تکانشی کمک خواهد کرد. از آنجا که ماهیت رویکرد رفتاری مهارت‌افزایی است، هر قدر پرتلاش‌تر باشید، از این روش‌ها سود بیشتری خواهید برد. تمرین مداوم تکنیک‌ها و به‌کارگیری مهارت‌ها در موقعیت‌های جدید در ثابت ماندن تلاش‌های رفتاری بسیار مهم است.

در روانشناسی رفتاری، اگر احتمال خاصی را در طول زمان تقویت نکنید، پیوندهای ارتباطی ضعیف می‌شوند و الگوهای پاسخ در نهایت از بین می‌روند. شما می‌توانید یک الگوی رفتاری را با تقویت آن به وجود آورید؛ می‌توانید با حذف عامل تقویت‌کننده آن الگوی رفتاری را رها کنید. از این منظر، بسیاری از الگوهای رفتار منفی در معاملات، به این دلیل رخ می‌دهد که آنها به شکل مثبت یا منفی تقویت می‌شوند.

تقویت منفی کمی پیچیده است و به علتی که معامله‌گران را به الگوهایی که به ضرر آنها تمام می‌شود، پایبند نگه می دارد، بستگی دارد. در تقویت منفی، مجموعه‌ای از پیامدهای منفی حذف شده و ارتباط بین موقعیت محرک و پاسخ تقویت می‌شود.

از درس‌های این فصل می‌توان به ایجاد روابط مثبت، درک وابستگی‌ها، استفاده از قدرت آموزش اجتماعی و چارچوب رفتاری برای مقابله با نگرانی اشاره کرد.

کتاب مربی معامله گری روزانه

فصل هشت کتاب The Daily Trading Coach

اکنون ما به جنبه دیگری از خود-مربی‌گری کتاب مربی معامله گری روزانه، در واقع هدایت معاملات خودتان می‌پردازیم. شما به‌عنوان یک معامله‌گر، شخصی هستید که صاحب کسب و کار است. شخصی نیستید که کالا و خدمات به مردم ارائه می‌دهد.

مانند هر صاحب کسب و کار، شما برای اینکه سود بیشتری نسبت به سایر فعالیت‌های خود به‌دست آورید، زمان، تلاش و سرمایه خود را به خطر می‌اندازید. اما آیا در ازای این‌همه تلاش، بیشترین سود را دریافت می‌کنید؟

آیا میزان ریسک شما با توجه به زمانی که می‌گذارید، مناسب است؟ آیا بیشتر تلاش خود را صرف فعالیت‌هایی می‌کنید که بیشترین سود را داشته باشد؟ وقتی مربی کسب‌و‌کار خودتان باشید، هم بر انجام کارهای درست و هم بر انجام درست کارها تمرکز می‌کنید. به‌عنوان روانشناس خود کارهای زیادی می‌توانید انجام دهید.

از درس‌های این فصل می‌توان به داشتن ایده‌های معاملاتی خوب، تنظیم نسبت ریسک به سود، تنوع بخشیدن به معامله‌گری و مدیریت معامله اشاره کرد.

فصل ۹ کتاب مربی معامله گری روزانه

برای مربی‌گری خود، نیازی نیست دوباره چرخ را اختراع کنید. بهره بردن از راهنمایی و تجربیات کسانی که قبل از شما آمده‌اند می‌تواند ارزشمند باشد. درس‌های این فصل از کتاب مربی معامله گری روزانه را به‌عنوان درس‌هایی درباره بهترین شیوه‌ خود-مربی‌گری در نظر بگیرید. به دنبال موضوعاتی باشید که مورد تاکید اکثریت مشارکت کنندگان باشد. این موضوعات شامل بهترین‌های بهترین شیوه‌هاست.

برای اینکه در رویکردتان نسبت به بازار خلاقیت بیشتری داشته باشید، برای خود هدف تعیین کرده و برنامه‌ریزی کنید. برای یادگیری، تقویت نقاط قوت و بارور کردن خلاقیت خود در میان همکاران، لازم نیست تخصص خاصی داشته باشید.

باید با خودتان به‌عنوان یک سیستم معاملاتی رفتار کنید. در این صورت می‌توانید در مورد عملکرد خود در بازارهای مختلف و شرایط بازار تحقیق کنید و تحقیق کنید. برای این کار باید توجه ویژه‌ای به انواع معاملاتی  داشته باشید که بیشترین سود را برای شما دارند. برای کاری که می‌کنید، دقت کافی به خرج دهید؛ چون این موثرترین راه برای توسعه و حفظ اعتماد به نفس در کار است. بازنگری‌های هفتگی و ماهانه معاملات تأثیر بسزایی دارد.

از درس‌های این فصل می‌توان به کسب خودآگاهی، مسئول بودن، اهداف و نگرش‌ها و تقویت شایستگی و خلاق بودن اشاره کرد.

کتاب the daily trading coach

فصل دهم، فصل پایانی

معامله‌گران معمولا به داشتن موقعیت معاملاتی مطلوب (Edge) در بازارها اشاره می‌کنند. این بدان معناست که آنها انتظار مثبتی از بازده معاملات خود دارند. شمارش کارت برای بازیکنان پوکر می‌تواند یک موقعیت معاملاتی مطلوب باشد، اما چگونه معامله‌گران می‌توانند کارت‌های بازار خود را بشمارند؟ احتمالات را در کنار هم قرار دهند؟ یکی از راه‌های تحقق این امر، بررسی تاریخی است.

از آنجایی که تاریخ دقیقا به یک شکل در بازارها تکرار نمی‌شود، می‌توانیم الگوها را تشخیص دهیم. فرض کنید که اینها در آینده نزدیک تمایلات مشابهی را ایجاد خواهند کرد. با دانستن سابقه بازار، الگوهایی را برای هدایت ایده‌های معاملاتی شناسایی می‌کنیم.

شما به‌عنوان مربی معاملاتی خود می‌خواهید فرایند یادگیری را هیجان‌انگیز و لذت‌بخش کرده و به این ترتیب انگیزه مثبت خود را حفظ کنید. بر آنچه در معاملات خود مشاهده می‌کنید تمرکز کنید و جمع‌آوری داده‌های اولیه را به مشاهدات خود محدود کنید.

از درس‌های این فصل می‌توان به فیلتر کردن داده‌ها، ایجاد متغیرهای وابسته و مستقل، ترسیم داده‌ها در نمودار و استفاده از یافته‌ها اشاره کرد.

چنانچه معامله‌گری بلندپرواز هستید، مطالعه کتاب مربی معامله گری روزانه یک سرمایه‌گذاری عالی برای شماست. ممکن است در انتهای کتاب به این نتیجه برسید که نمی‌خواهید به معامله‌گری ادامه دهید. این شهامت را داشته باشید، آن را بپذیرید و به دنبال کاری باشید که واقعا نشان می‌دهد شما که هستید.

اگر قصد دارید در مربی‌گری خود موفق شوید، باید رابطه‌ای با خود برقرار کنید که در آن همیشه خاص باشید، مهم نیست که موانع چقدر دلهره آور به نظر می‌رسند. شما باید بر موفقیت‌های خود به‌اندازه شکست‌هایتان (نه بیشتر) تمرکز کنید.

شما باید اهداف خاص و فعالیت‌های مشخصی برای دستیابی به آنها طراحی کنید، طوری که هر روز تأییدی بر انگیزه و شایستگی شما باشد. خود-مربی‌گری تنها محدود به حفظ دفتر ثبت روزانه حالات روحی یا پیگیری سود و زیان شما نیست. خود-مربی‌گری به معنای ایجاد رابطه با خودتان است، چرا که این رابطه منجر به قدرتمندتر شدن شما می‌شود. اگر این کتاب را مطالعه کرده‌اید نظرات خود را با ما در میان بگذارید. کدام فصل تاثیر بیشتری روی معاملات شما در بازار فارکس گذاشته است؟ اگر هنوز این کتاب را نخوانده‌اید، مجذوب کدام فصل کتاب شده‌اید؟

نویسنده کتاب معامله گری روزانه را بیشتر بشناسید

نگارش چنین کتاب پرمحتوا و کاربردی بدون شک می‌تواند هر کسی را به عنوان یک شخصیت مشهور، مطرح کند. برت ان استینبرگ هم هر چند در زمینه‌ی روانشناسی و همچنین معامله در بازارهای مالی، با موفقیت به فعالیت خود ادامه می‌داد، اما نوشتن کتاب معامله‌گری روزانه بود که باعث شد عامه‌ی مردم با او آشنا شوند.

استینبرگ دارای مدرک فوق دکترا در رشته‌ی روانشناسی است و به عنوان یکی از پروفسورهای این زمینه، در هیئت مدیره‌ی بیمارستان مرکزی نیویورک فعالیت دارد؛ از طرفی دیگر، فعالیت روزانه‌ی او در زمینه ترید، باعث شده تا اعتبار عقایدش چند برابر بیشتر شود.

به همین خاطر، ما به شما پیشنهاد می‌دهیم که اگر به دنبال موفقیت در بازار فارکس، بازار ارزهای دیجیتال و به طور کلی، بازارهای مالی هستید،  خرید کتاب معامله گری روزانه را در برنامه‌ی خود قرار دهید. چرا که تفکرات و آموزه‌های استینبرگ، علاوه بر این بر اساس اصول علمی، روی تجربه‌های او تکیه کرده، با اشراف بر علم روانشناسی، ذهنیت شما را برای موفقیت و پیشرفت در زمینه‌ی معامله، بهبود می‌بخشد و می‌تواند تاثیر بسیار پررنگ و مثبتی در روند کاری‌تان داشته باشد.

منبع:

Book: The Daily Trading Coach

101 Lessons for Becoming Your Own Trading Psychologist

4/5

One thought on “خلاصه کتاب مربی معامله گری روزانه

  1. مهدی میگوید:

    کتاب‌ معامله گری روزانه بعضی نسخه های چاپی مترجمشون فرق میکنه آیا تفاوتی دارن یا همشون یه کتاب هستن؟

  2. ادمین میگوید:

    بعضا برای کاهش هزینه و قیمت، یک سری خلاصه نویسیا تو بعضی نسخه ها وجود داره. شما اون نسخه ای رو تهیه کنید که کاملتر و حجیم‌تر هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *